Over ons

Bent u op zoek naar een veelzijdig ambachtelijk bedrijf waar u met een gerust hart al uw timmer- en (ver)bouwopdrachten aan kunt toevertrouwen, dan heeft u dat nu gevonden! Timmer- en Aannemingsbedrijf Albert van de Graaf heeft ruim 25 jaar ervaring in Papendrecht en omstreken en is sinds juli 2011 gevestigd in Bleskensgraaf!

Een kleinschalige onderneming zonder bureaucratische rompslomp. Woorden als ‘vakmanschap’ en ‘degelijkheid’ willen wij nog echt inhoud geven. Dat klinkt misschien een beetje ouderwets, maar wanneer het op een efficiente uitvoering aankomt zult u merken dat we helemaal van deze tijd zijn! Als opdrachtgever kunt u bij ons rekenen op hele persoonlijke aandacht. Of het nu gaat om een grote of een kleine opdracht.

 

Historie

In 1995 heeft Albert van de Graaf de stap genomen om voor zich zelf te beginnen met een timmerbedrijf. De combinatie van een duidelijk aanspreekpunt en degelijk vakwerk sloeg aan. Door de toenemende vraag werd al snel het eerste personeelslid aangenomen.  Vanaf toen is het bedrijf gaan groeien. Te groot voor de locatie in Papendrecht, waardoor een locatie in Bleskensgraaf werd aangekocht met werkplaatsen en opslagschuren. Vandaag de dag is Timmer- en aannemingsbedrijf Albert van de Graaf een professionele aannemer die vanuit Bleskensgraaf een brede klantenkring op de zakelijke en de particuliere markt bediend, zonder de roots los te laten: Persoonlijke aanpak en degelijk vakwerk.